Sänd hos oss!

Har du någon gång tänkt på hur det skulle vara att sända radio?
Studentradion 98,9 ger dig chansen!

Att sända hos oss innebär i praktiken att man har en schemalagd timme i veckan där man gör sitt program, antingen live eller förinspelat.
Gör man ett musikprogram väljer man sin egen musik, men annars så har vi en musikchef som lägger en rotationslista varje vecka.
Det spelas ungefär 8 låtar per timme, så det brukar bli ungefär 25-30 minuter aktiv tal/reportage/intervju-tid.
Man blir också tilldelad en redaktör som inte bara ger feedback på allt man sänder, utan är även behjälplig med allt möjligt.
Vill du starta ett eget program så kan du fylla i en programansökan och skicka till vår programchef Agnes Björk (programchef@studentradion.com)
Programansökan hittar du här!

Två gånger per termin håller vi en utbildning där man får lära sig att göra ett radioprogram och hur all teknik fungerar.
För att sända hos oss måste man gå den utbildningen, men om man går med i ett redan existerande program så kan man sitta med och prata tills nästa utbildning går.
Om du ska starta ett eget program måste du dock först gå utbildningen. Anmälan till terminens första utbildning öppnar i början av september.
Vill du gå med i ett redan existerande program kan du spana in vår tablå och trycka på ett program för att läsa mer, lyssna och få kontaktuppgifter!

Vill du se våra studior är du välkommen till vår station i källaren på ekonomikum i hörnet mellan parken och den stora parkeringen längs med luthagsesplanaden.
Stationschef Mårten Andersson är på plats varje vardag under kontorstid, men hör gärna av dig innan (stationschef@studentradion.com) då han ibland sitter i möten på andra ställen.

Vi ses på radion!