Anmäl dig till Studentradions 30års jubileum

SRP

Studentradion 98,9 är en kreativ och social plats där medlemmar utvecklas som sändare och får ta del av en unik skärva av Uppsalas studentliv. Det är därför inte så konstigt att Studentradion 98,9 har så många engagerade och hängivna, såväl nuvarande som före detta, medlemmar.

Snart är det dags att se tillbaka på och fira de 30 år Studentradion funnits och förgyllt allas våra liv. Självklart vill vi att detta ska bli en nostalgisk och minnesvärd kväll, därför hoppas vi att så många medlemmar, såväl nuvarande som före detta, anmäler sig för att gå på denna festlighet.

Festen är den 5 april kl 18 dk på Norrlands nation,
Sista anmälningsdagen är 25e mars!

Mingel i Studentradions lokaler innan festen
Kl 16, före sittningen välkomnas alla men i synnerhet alumner till Studentradions lokaler. Där väntar möten med vänner från förr, dagens sändare, en rundtur, skumpa och såklart en radiosändning för de som vill. Vi tar oss sen tillsammans ner till Norrlands nation.

Fördrinken börjar kl 18.30 på Norrlands nation
Vi sätter oss tills bords kl 19. Sittningen består av en trerätters-middag, fördrink, en öl, två glas vin och en snaps/avec. Två konferencierer kommer leda oss genom kvällens sånger, tal och underhållning.

VIP-lounge, Öppet släpp och efterfest
Efter sittningen kommer det finnas gott om utrymme att catcha-upp med gamla medsändare i VIP-loungen som kommer finnas på Norrlands nation. 

Släppet kommer vara öppet för att locka fler att fira Studentradions jubileum. Anaye spelar, DJ Akilles DJar och flera DJs från Studentradion kommer värma dansgolvet och efter släppet som slutar kl 02 blir det efterfest i radions lokaler.

All info om festen hittar du här: studentradion.com/jubileumsfest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.