Bingolottobulle & manifestation

Ja det var tvära kast i Morgonmässan den 13 november! Missade du detta behöver du inte hänga läpp för det!

Hela programmet med förkortad musik i poddversion hittar du här!

Vill du däremot plocka vaniljkrämen ur Bingolottobullen hittar du highlightsen här nedan!

Info om programmet:

Dagens program bjöd på en recension av dagens bakverk och lite inside info från fotbollsgalan. Vi gissade vad debattämnena kommer vara i SVTs nästa debatt och detta kommer självklart följas upp nästa onsdag, men hjälp oss gärna att gissa genom att @morgonmassan på twitter eller intsagram eller maila oss på morgonmassan@studentradion.com.

Vi pratade även om katastrofen i Filippinerna och uppmanar alla som har en slant över att stötta detta initiativ av Studenter från Uppsala och Stockholms universitet:
Studenternas insamling för Katastrof i Filippinerna

Vi pratade också om de nya utbildningarna som finns via Uppsala Universitet f.o.m 2014 och ringde Li Stoorhöök som är en av initiativtagarna till manifestationen mot privatisering av högskolor som går av stapeln den 14e november kl 17 utanför Universitetshuset, uppföljningen av detta hör ni i Morgonmässan på fredag kl 07.30-09.30.

Vi Berättade om vad du kan höra om du lyssnar på Popmoral som sänder tisdager kl 18:

Sist men definitivt inte minst tipsades det om olika aktiviteter och kulturella evenemang runt om i Uppsala, bl.a. hördes en intervju med John Fiske som är aktuell med Föreställningen Fore på Reginateatern.

Vi som sänder heter Emma WL, Ingrid Broman och Pelle Forsmark och vi hjälper dig gärna att varje onsdag vakna på rätt sida!