Bli Inspelnings-ansvarig för Studentradion

Till ansökningsformuläret

ÄLSKAR du studiotekniken och att redigera inspelningar? Är du en pålitlig och flexibel person? Vill du kanske tjäna lite extrapengar? Sök uppdraget som INSPELNINGSANSVARIG!

Studentradion 98,9 har inlett ett samarbete med kommunikationsbyrån Vidcom, där vi spelar in röstspår i alltifrån reklam till interninformationsfilmer för företag. Nu letar vi efter två inspelningsansvariga som kan arbeta med det här projektet!

Som inspelningsansvarig ska du boka röstartister och studio, regissera röstartisten och redigera det inspelade klippet. Observera att uppdraget innebär rollen som producent, inte som röstartist. Dessutom ska du skriva fakturor och lönespecifikationer, samt se till att Studentradion har det underlag som behövs för bokföring. Inspelningarna kan ske när helst det passar dig och röstartisten, dag-, kvälls- eller helgtid, så länge det blir klart i tid. Den färdigställda produktens omfattning kan variera från 30 sekunder till 25 minuter. Uppdraget är tidsbegränsat, inte en anställning, och du får betalt efter avslutat projekt. Ersättningen varierar med uppdragets storlek.

Låter det här som något för dig? Fyll i vårt ansökningsformulär senast den 5 maj!