Hjälp fler att få en god jul!

Hur minns du jul? För många är det en glädjens tid, en tid att vara tillsammans med våra nära och kära. Tyvärr är det inte alla som har samma möjlighet. Även i Uppsala finns det många som har ingenstans att gå eller som inte har råd att fira. Varje år sedan 1968 har Uplands Nation ordnat en julbord som ett alternativ till att fira julen i ensamhet.

Ditt bidrag

Om du känner att du har det bra i livet och vill dela av dig med det du har, såhär enkelt går det till: Lämna donationer direkt till Uplands nation eller om du har vägarna förbi Ekonomikum där vi har vår station lämna då ditt bidrag i lådan som finns i Studentradions lokaler. Uplands tar tacksamt emot mat, kläder och leksaker till barnen. Eller så kan du sänka pengar på bankgirot 230-4319 märkt med ”Jul.”

Här hittar du facebookeventet för Jul på Uplands
Och Uplands hemsida

Hör en intervju med  Annelie Larsson som är en av julvärdarna för jul på Uplands. Ingrid Broman gjorde intervjun för Morgonmässan

Hör också en intervju som Studentradion via Rikki Thornton gjorde med de ansvariga för Jul på Uplands, Lykke Karlsson och Annelie Larsson:

För mer information om Jul på Uplands kontakta jul@uplandsnation.se.

För mer information om Studentradion kontakta info@studentradion.com

God jul!