Jubileums- repriser

Under jubileumsveckan kunde lyssnare ta del av ett antal program som slutat på Studentradion 98,9 som repriserades.

Anno 1984 var ett av dessa och sändes av Katarina Emanuelsson och Hillevi Romild våren 2010. Anno var ett program som i varje avsnitt fokuserade på ett år och tog upp det årets filmer, låtar och händelser. Eftersom Studentradion grundades 1984 passade vi på att sända detta program som en del av jubileumsveckan:
Del 1

Del 2

Del 3

Sultanens show var Smålands nations radioprogram och sändes av Sultanen själv Morgan Lengbrant 2005-2010. Med en fantastisk närvaro i studion bjussade Sultanen på rrrrr-rrrrr-rrrr-övningar, imitationer och skratt en halvtimme varje torsdag och vi sände därför två av dessa program under jubileumsveckan:
Avsnitt 1

Avsnitt 2

Och kom ihåg det är alltid Butlern som är betjänten.

Skakad inte Störd, programmet som fyller i kunskapsluckor du inte visste att du hade som kanske inte åldrats med så mycket värdighet som upphovsmakarna Åsa Karlberg och Ingrid Broman skulle önska fick även komma tillbaka i sändning då ett program om pappor från våren 2010 repriserades. Hör om Oidipuskomplexet, Fritzel-fadern och andra pappor, dock inte Hitler, för han var ingen pappa.

Del 1

Del 2

Del 3