Livesändning från kulturnatten

Den 14 september är det Kulturnatten och Studentradion sänder då live mellan 16-20 på Gustavianum. Kom dit och ta del av vårt och nationernas kulturutbud!

Under kulturnatten har Gustavianum upplåtit museet till 13 nationer under 13 timmar och Studentradion kommer finnas på plats för att livesända nationsprogrammen Ignition (Smålands), Norrsken (Norrlands) och Radiotimmen (Värmlands)  samt diskutera HBTQ-frågor med Värmlänningen och Sveriges Radio profilen Henrik Torehammar. Se oss sända live eller slå dig ner i Valvet där du i lugn och ro kan lyssna på sändningarna och ta en paus innan du går vidare för att se vad mer nationerna har att erbjuda i byggnaden.

Förutom livesändningar bjuds du på en bred repertoar med typisk nationsunderhållning som storspex och körsång, konstutställning, jubileumskonserter, klädbibliotek och föreläsningar. Kom och besök oss under Kulturnatten, och upptäck att studentlivet också är en del av Uppsalas fantastiska kulturutbud. För mer info om vad som händer på Gustavianum på kulturnatten besök museets hemsida!