Morgonmässans pod/inslag

Nu kan du lyssna på  podversionen av Morgonmässan från 30/10 2013!

Lyssna på programmet i sin helhet här

eller på utdrag från programmet, t.ex.

Intervjun som Pelle Forsmark gjorde med Anders Johansson om hans show Primater med topplån. Anders berättar om showen och vad tanken bakom den är samt att han är en vidrig morgonmänniska:

Eller lyssna på intervjun Emma WL gjorde live i studion med Janya Cambronero, manusförfattaren, regissören och projektledaren till De mörka åren -en guidad vandring i historisk miljö med prostitution på 1800-talet som tema.

Eller lyssna på intervjun med den prisbelönta serietecknaren och illustratören Sara Granér som besökte Uppsala för författarfredag nyligen. Ingrid Broman fick chansen att ställa några frågor om hennes bakgrund men också hennes syn på planekonomi och om det är svårt att inte vara elak när man ägnar sig åt satir.

Kontakta oss på:
Morgonmassan@studentradion.com
Morgonmässan på facebook
Twitter @morgonmassan
Instagram @morgonmassan

 

Om programmet 30/10
Premiären för Morgonmässan onsdag där du bjuds på en intervju med Anders Johansson som kommer till Uppsala på fredag med sin show Primater med topplån. Du får även höra en intervju med Janya Cambronero, manusförfattaren, regissören och projektledaren till De mörka åren -en guidad vandring i historisk miljö med prostitution på 1800-talet som tema. Dessutom får du höra en intervju med den prisbelönta serietecknaren och illustratören Sara Granér som besökte Uppsala för författarfredag och som Studentradion fick chansen att intervjua. Utöver detta hör du ett historiskt medley över vad som hände just precis detta datum genom tiderna, du får nyheter, du får ett kort inslag om bröstcancer ur studentradions program ”Fika with Rikki and Rahel” och du får ett högskoleprovsquiz! Allt detta och lite till finner du i denna pod!

Bakom mikrofonerna:
Emma Widbom-Lundin, Ingrid Broman och Pelle Forsmark