Nyhetsröster tillbaka i Studentradion

För att fira Studentradions 30-års jubileum sänds den 1 april ett nyproducerat program av Nyhetsröster som sändes 2006! Läs mer om Stefan Svahn och Per-Jakob Kamienski, rösterna bakom programmet här och lyssna mellan 13-14 på 98,9 eller www.studentradion.com!
Hör hela programmet här:

Per-Jakob Kamienski

När sände du ditt program och vad handlade det om?
Nyhetsröster var ett satirprogram som sändes under flera år på Studentradion.
Vad jobbar du med nu?
Jag är bibliotekarie.
Vad har Studentradion betytt för dig?
Så fantastiskt mycket! Vänner, fester och röstimitationer.
Hur kändes det att vara tillbaka på Studentradion?
Underbart! Vi blev så väl mottagna och fick hjälp att spela in vårt program igen.

Stefan Svahn:

När sände du ditt program och vad handlade det om? 
Detta sändes våren 2006
Vad jobbar du med nu?
Doktorand.
Vad har Studentradion betytt för dig?
Mycket! Alla fester som jag varit på med SR (studentradion) och alla människor som jag träffat har lagt grunden till alla mina ”studentanekdoter” som jag drar när folk frågar. Radion var min student-grej. Jag tror inte alla personer har haft en sån.
Hur kändes det att vara tillbaka på Studentradion?
Superkul! Jag ville göra om alla 5 åren igen! Nu är jag snart doktor och kommer lämna universitetet, men om allting klaffar skulle jag gärna göra mer grejor för radion…