Öppet hus på Studentradion!

Vi på Studentradion öppnar upp för öppet hus där ni kan spana in program som söker sändare, få idéer för ett eget radioprogram och se möjligheter att få erfarenhet inom teknik och IT.
Vill du prova att sända ett radioprogram är detta definitivt för dig. Att engagera sig i Studentradion kan betyda vad man låter det betyda, så kom förbi och känn efter!

Öppet hus är torsdag, 15/9, och börjar med en rundvandring 16.15 med ytterligare en rundvandring 17.15. Då kan ni kolla in radiostudior, utrustning och se en blick av sändare i mitten av radiolivet. 17.30 får ni lite information om program man kan sända och hur Studentradion fungerar som radiostation. Stationen är öppen mellan 16-18 för alla att komma förbi och se det fungerar.

Många som börjar ett engagemang på Studentradion fortsätter ofta inom journalistik, kulturlitteratur eller fortsätter med annat som de påbörjade på våran studentradio. Så ta chansen och vidga vyerna! Upptäck en värld på FM-frekvenser och musik, mikrofoner och journalism, kulturpratare och nyheter.

I kort
Öppet hus på Studentradion
15 September
16.00 – 18.00
Rundvandring 16.15/17.15