Premiär för Morgonmässan onsdag

Onsdagen den 30 oktober är det premiär för Morgonmässan onsdag! Detta innebär att Studentradion från och med nu har morgonprogram på webben måndagar, onsdagar och fredagar kl 07.30-09.30. 

Lyssnar gör du enklast via studentradion.com eller appen Tune-In!

Vad kommer Morgonmässan onsdag fokusera på?
Idén är att fylla morgontimmarna med intressant och gemytlig information om vad som är på gång i Uppsala främst riktat mot studenter. Vi vill vara ett bra alternativ till de andra stationernas utbud med trevlig musik och en glad med inte alltför ytlig stämning i studion. Tanken är också att försöka få till intervjuer och liknande med aktuella människor i stan eller som kommer till stan och ge en fördjupad insyn i kulturutbudet i Uppsala.

Nu på onsdag bjuder vi bland annat på en intervju med Anders Johansson som kommer hit på fredag med humorshowen: Primater med Topplån. Vi kommer även lotta ut biljetter till showen så lyssna på programmet för att vara med och tävla! Vi har också gjort en intervju med briljanta serietecknaren Sara Granér som var på besök på författarfredag i Uppsala i fredags.  

Varför ska man lyssna?
Om man tröttat på det skrikiga för höga tempot I Morgonpasset i P3, om man tycker att P1 är för allvarligt och saknar bra musik, om man har problem med all reklam och upprepande gym-musik på alla kommersiella kanalers morgonprogram och om man inte känner sig som P4s målgrupp utan vill lyssna på bra, aktuell, fräsch radio på morgonen- ja då är det oss man ska lyssna på!

/Morgonmässanredaktoinen genom Ingrid
Skicka tips på saker att ta upp till morgonmassan@studentradion.com

Gilla oss på facebook för mer info om vad som är på gång i Morgonmässan