Pubfestival för Musikhjälpen

Studentradion laddar upp inför Musikhjälpenveckan med en superfestlig pubfestival! Från måndag till fredag under vecka 48 kommer vi att ta över Uppsalas nationer en efter en. 

Rockmåndag på Smålands 

Vi drar igång veckan med rockmåndag på Smålands nation, där MonoRock och Dödstraktor kommer att flytta det sedvanliga måndagsmörkret från studion och istället livesänder hela kvällen. De kommer även att bjuda på liveband och rockquiz samt en grandios turnering i rock, paper, scissor! Mer information om aktiviteter och hålltider under måndagen finns här.

Taggade Tisdagen på Göteborgsmusikhjälpen

På tisdagen taggar radion över till Göteborgs nation där Cinemani håller låda. De kommer att spela musik och bjuda på filmquiz, citattävling, dåliga ordvitsar och mycket mer. Priser och popcorn utlovas! Mer information finner ni här.

World Wide Wednesday på Stocken

När onsdagen faller på så drar vi igång World Wide Wednesday på Stockholms nation. Då flyttar nämligen Värdsligt ut från studion för att sända radio och samtidigt samla in pengar till Musikhjälpens insamling! Där kommer man kunna göra ett quiz med världsliga fun facts såväl som önska låtar. Här finns mer info om onsdagen!

Kulturtorsdag på GH

Under torsdagen flyttar kulturen in på Gästrike-Hälsninglands nation. Då tar Kulturkoftan och Hesa Fredrik över rodret tillsammans med gamla kulturkofterävar från Uppsyn. På GH spelas svängig pop och sensuell RnB och det bjuds även på kulturquiz från kulturåret 2014. Mer info om torsdagen finner ni här!

Fredagsmys på Värmlands

Och på fredagen, när den högintensiva veckan lider mot sitt slut, bjuder vi på en nedvarvning i form av fredagsmys på Värmlands nation. Radions känsloexperter Fatimah, Fredrik, Viktor och Sophie besvarar dina innersta funderingar om kärlek, relationer och sex. De kommer även att hålla ett sexigt quiz där du kan vinna ett väldigt unikt pris… Mer info om det smaskiga eventet finns här!

Tack till Berit Sepp för den fina affischen!