Studentradion 98,9 söker ny ekonomichef!

Är du intresserad av företagsekonomi och vill skaffa dig arbetslivserfarenhet? Kan du sköta och ansvara över ekonomin för en förening med hög omsättning? Då kanske ekonomichef på Studentradion 98,9 är något för dig!

Just nu söker Studentradion 98,9 ny ekonomichef. Studentradion 98,9 är en förening med ca 100 medlemmar och har de senaste åren utvecklat sin verksamhet mycket, tack vare nya ekonomiska förutsättningar. Vår vision är att verka som media i Uppsala och utmana de mer väletablerade konkurrenterna, och på senare tid har vi tagit stora kliv mot vårt mål. Studentradion är en förening under ständig utveckling och nya spännande saker sker kontinuerligt hos oss!

Som ekonomichef hos oss ansvarar du för att lägga budget, arbeta med bokslut och är allmänt ansvarig för föreningens ekonomi. Du blir även en del av föreningens styrelse, samt en del av presidiet tillsammans med föreningens ordförande och vice ordförande. Utöver detta är det även vår ekonomichef som står som firmatecknare och arbetsgivare till våra anställda. Att vara ekonomichef för Studentradion 98,9 är både meriterande och utmanande, men framför allt väldigt kul!

Är du intresserad? Kontakta vice ordförande på vice@studentradion.com