Studentradion söker:

Vi på radion söker såväl nya sändare som nya medarbetare i ledningsgruppen! Är du ny och vill engagera dig hos oss eller en gammal räv som vill engagera dig ännu mer? Nedan följer en lista över det vi efterfrågar mest – men du kan givetvis höra av dig till oss om du har någon annan idé också.

Nyhetssändare

Varje hel timme sänder Studentradion 98,9 Studentnyheter. Vill du bli en del av vår
nyhetsredaktion och själv söka upp och producera nyhetssändningarna på Studentradion? Tveka inte att höra av dig till vår Nyhetsredaktörer på nyheter@studentradion.com.

redaktion

Dator & Streamingansvarig

Är du en datorintresserad person som söker en utmaning? Vi söker just nu en Dator- & streaminansvarig för utveckling och underhåll av våra system och datorer. Ett uppdrag hos oss kommer garanterat vara utvecklande och en merit och erfarenhet att sätta på CVt. Allmänt radiointresse och kunskaper inom systemvetenskap är meriterande! Är detta posten för dig? Hör av dig till rekryteringschef@studentradion.com.

Teknikchef

Gillar du prylar? Är du mer intresserad av hårdvara än mjukvara? Är din dröm att uppdatera mikrofoner i en studio eller köpa en ny kontorsstol till redaktionsrummet? Då får du gärna kontakta vår rekryteringschef på rekryteringschef@studentradion.com.

Socialansvarig

Är du en riktig festfixare som gillar att planera tillställningar? Vi söker två socialansvariga som kan anordna partyn, arrangera det årliga Studentradiopriset och bestämma över stationskiosken. Det här är det allra roligaste uppdraget hos oss, for real! Skriv till Studentradions ordförande på ordforande@studentradion.com.