Tävlingen avslutad

Tävlingen om om biljetter via Studentradions tävling till:

Come Together
The Beatles som du aldrig sett eller hört dem förut
– Med gästartist Pernilla Andersson

Är avslutad!
Grattis:
Anna Lindholm
Lars Stenstadvold
Christoffer Kindesjö
Sandra Fogelberg
Karin Nordh
till två biljetter var!

Världens bästa låtar, fantastiska kostymer och högt flygande skådespelare tar över Fyrishov när den danska succéföreställningen Come Together får Sverigepremiär i mars 2014. En unik show där John Lennon och Paul McCartneys låtskatt kommer till liv i nya, oväntade versioner. Låtar som influerat och inspirerat generationer.Come Together är ett visuellt fyrverkeri – en korsning av konsert och show med inslag av luftfärder och akrobatik. Läs mer om föreställlningen här!

Frågan var:
Vad heter upphovsmannen och regissören till föreställningen Come Together?
Svaret var:
Nikolaj Cederholm

Info om föreställningen

I vår fylls Fyrishovs nya multihallar med klassiska låtar som All You Need Is Love, Across The Universe, Helter Skelter och så klart Come Together – låten som gett föreställningen dess namn. Skådespelare, musiker och instrument utmanar tyngdlagen på alla möjliga och omöjliga sätt och bjuder publiken på en scenshow utöver det vanliga. Det konstnärliga teamet och ensemblen tar ut svängarna ordentligt när The Beatles musik för första gången iscensätts i en teaterkonsert. Låtarna har fått nya större kostymer och kan därför tilltala både dig som hade turen att uppleva The Beatles när de slog igenom, såväl som dig vars intresse för bandet är minimalt.

Come Together hade urpremiär i Köpenhamn den 9 september 2009. Den har spelat runt 200 föreställningar och setts av drygt 160 000 personer. Efter gästspel i Amsterdam kommer nu originaluppsättningen från Köpenhamn äntligen till Uppsala för att sedan fortsätta till Genève.

Specialerbjudande för alla studenter i Uppsala:
Halva priset på alla biljetter (ord. pris 395-595)
Köp biljett över disk på Uppsala stadsteater eller Fyrishov. Medtag studentleg. Hjärtligt välkommen!

Foto: Patrik Lundin.