Utrotningshotat bakverk och välgörenhet

Morgonmässans podd och highlights från sändningen den 20 november är äntligen här!

Här finns hela sändningen poddad!

Om programmet:

I veckans program kunde ni höra oss recensera veckans utrotningshotade bakverk – ostkakan. Vi tippade också veckans debattämnen för SVTsdebattprogram, Vi lyssnade på en intervju av Joanna Korbutiak med Simon Svensson och Emma Knyckare som är aktuella med sin föreställning LOL och tävlade ut biljetter till detta evenemang.

Vi bjöd på nyheter, kulturella händelsetips i Uppsala samt en sketch från Spexuella Trakasserier.

Andra timmen gick mot mer allvar då vi tog oss an temat välgörenhet som är ett både aktuellt och intressant tema. Vi gästades av Frida Bäckman som representerade Amnestys juriststudenter som anordnar klubb för mänskliga rättigheter på Norrlands nation.

Vi fick även besök av miljö och hållbarutvecklingsstudenterna Sanna Gunnarsson och Therese Flodqvist som delade med sig av sin syn på välgörenhet och naturkatastrofer och om det är så att vi blivit bättre på att donera pengar till katastrofområden med tanke på att vi bidrar till miljöproblem pga vårt leverne.

Detta och mycket mer hittar ni i podden med av upphovsrättsliga skäl förkortad musik!

Bakom mikrofonerna fanns: Ingrid Broman, Emma WL och Pelle Forsmark.

Följ och gilla oss på facebook, instagram: @morgonmassan och twitter:@morgonmassan och nå oss på morgonmassan@studentradion.com!