Vinn biljetter till Jesper Rönndahls föreställning!

Tävla om biljetter via Studentradions tävling till:

HEJ  FRAMTIDEN!
En ståupp-föreställning om det ohända

Föreställningen är den 17 september kl 19.30 på Norrlands Nation och Jesper kommer under veckan att intervjuas av Studentradion och chans att vinna biljetter kommer att finnas även direkt i livesändningen! Mer info om detta kommer! Tills dess kan du tävla om biljetter till dig och en vän via länken nedan!

Tävla om biljetter här!

 

Om föreställningen

Jesper Rönndahl, prisbelönt ståupp-, radio- och tevekomiker   (Institutet, Hej Domstol! & Pang Prego i P3, Centralskolan & Telefonsupporten i SVT/SVT Play, Extra Extra i TV3, ”Dagens tips” på Youtube), har samlat allt han kan om populärkultur, vetenskap och allt möjligt annat och stoppat in i sin första egna soloföreställning Hej Framtiden! Han kommer till Uppsala och Norrlands Nation den 17/9 kl 19:30. Biljetter köps på nationen för 150 kr eller via ticnet.se 

I showen förutsäger Jesper exakt vad som kommer att hända imorgon, och om tio, hundra och hundratusen år – bl.a. vad gäller såväl teknik, krig och medier som evolution, hundar och dans. Läs mer här!

-Jag tycker det är så jäkla spännande med det som väntar oss i framtiden, de mängder av uppfinningar som förhoppningsvis ska förbättra våra liv. Och hur känns det att bli teleporterad? Hur är det att säsonga på Mars?  Hur är framtidens sport? Hur kommer det se ut på stan när vi övervunnit tyngdkraften? Aldrig förr har framtiden varit roligare – så vill jag att folk känner när de lämnar salongen! berättar Jesper Rönndahl.