Tävlingen avgjord

Tävlingen om biljetter via Studentradion är nu avgjord:

LOL – en ståuppföreställning med Emma Knyckare och Simon Svensson 

“Vi har satt ihop den mest skämttäta ståupp-föreställningen du kommer att se i år! Det blir en lollercoaster där vi hoppas att många känner igen sig.”

Morgonmässan har tävlat ut biljetter och Emma och Simon har även intervjuats inför föreställningen. Hör den här:

Tävlingen avgjord,
Vinnarna som får två biljetter var är:

David Gudmundsson
Andreas Carlsson
Kim Johansson
Niklas Norén
Grattis, hoppas ni får en kul kväll!!

Om föreställningen:

Föreställningen är den 22 november kl 20.00 på Katalin.
Simon Svensson och Emma Knyckare har följt i varandras fotspår genom åren och avlöst varandra som programledare för P3:s Morgonpasset och Tankesmedjan.
Nu åker de ut på sin allra första ståupp-turné – tillsammans.
LOL är en föreställning där de är mer personliga än någonsin.

brain

Trots att dom alltid hamnar på samma ställen så har dom helt olika hjärnor:
Emma tänker t.ex. mycket på bultande hjärtan, att Ringhals kommer att sprängas i luften och hur det var att växa upp i ett litet samhälle med klassångest.
Simon däremot tänker mycket på varför nötallergiker är sådana dramaqueens, sin extremt akademiska uppväxt och hur man ska göra för att inte skämmas över allting i livet.

De har även helt olika sätt att se på samhället, politik, kakor och vad som är en rimlig gräns för hur många poddar det får finnas. Att kalla showen LOL är ett sätt att visa att det är en humorföreställning det handlar om, men som bottnar i de mörkare funderingarna.

Emma Knyckare, aktuell som programledare för Musikhjälpen, har varit programledare för P3:s Tankesmedjan och Morgonpasset. Hon har även synts i flera TV-program, bl.a. TV3:s Extra Extra och SVT:s Film på minuten.

Simon Svensson, aktuell med sin pod “Veckans viktigaste intervju”, har varit programledare i P3:s Pang Prego, Morgonpasset och Tankesmedjan. I P1 har han även varit programledare för Äkta Satir. Han skrev och medverkade i SVT:s Centralskolan och Telefonsupporten.